Bade i svømmebasseng.

I dag tok jeg og Eyla turen med to andre venninner og deres babyer en tur i svømmehallen, vannet var varmet opp til 33 grader, og her i Tromsø er det flere måneder ventetid på babysvømming, så jeg fant ut av idrar selv dit. Det var hærlig. Eneste at garderoben og dusjen var veldig trang og det var bare 3 dusjer. Så ble mye styr. Men så ut som ungen koset seg. Eyla var litt skeptisk i begynnelsen. Men så gikk det over, etter det vare hun SÅ flink.

 

Har dere vært på svømming?
Lang ventetid på babysvømming hos dere?

8 kommentarer

Sunni

11.11.2010 kl.16:00

Vi søkte da Aslak var 2 mnd, og fikk plass nu når han va 5 mnd. Men vi har åsså vært på elisabethsenteret utenom, det er kjempe gøy :)

Men likte kjempegøy å være på baby svømming, man lærte litt kordan man skal holde dem å sånn. Aslak prøvde å dykke nu første gangen vi va på babysvømming, og det gikk kjempebra. men vi har vært mye i vannet me han. Lykke tel med å få en svømmebaby da :D
Vi går på babysvømming og skal straks begynne på vidregående kurs. Var ikke lang ventetid her heldigvis. Flott å kunne dra i svømmehallen da, som ett alternativ:)

Ida

11.11.2010 kl.17:43

Om gumor fløtta til tromsø til høsten kan ho også bli med i bassenget :D

Juliane Wikran

11.11.2010 kl.18:56

Nei, har ikke det. Men var veldig lyst da, for oss e det jo bare å kjøre til Bardufoss på Polarbade :)
Sunni:

Ja, eg skal tenke litt på med å kanskje få være med på babysvømming :-) Har litt løst å lære kordan eg skal dukke ho under vann :)
Vi går på babysvømming..har gjort det nå tre ganger og i dag dukket hun under for første gang=) Hun elsker vann=)

er lange ventelister her også, men jeg var heldig og var tidlig pån

Juliane :)

12.11.2010 kl.16:14

SV: ebay.com :) Nei veit egentlig ikkje, første gang æ handla der. Men æ ser jo æ ska kjøpe mæ nye clips der ifra. Toll har æ ikkje tenkt på, trur det kommer an på korr stort det e det man har kjøpt, må nesten høre med en kompis som kjøpe ting til bila og sånt der. :)

Jaa, stemme jo det at barn under 3 måneda har vanska med å holde rutinan, men det va så godt når vi hadde kommen sånn passeli inn i ei rutina. x)
Juliane: Hm , har sååå løst å kjøpe nokka på ebay.com ..

Men kan ikke du høre med han kompisen din ang toll da ? :)

Skriv en ny kommentar

hits