Ser jo at ..

... jeg enda har noen lesere. Så må vell kanskje oppdatere her litt. Eyla er blitt 3 måneder, synes tiden raser avgårde. Hun er blitt så stor, er blitt over 5 kg og er 58 cm. Hun snur seg fra mage til rygg. Og hun tar etter lekene sine. Hun er en kjempe sterk jente, med en helt utrulig personlighet. Noen sier hun ligner meg i personlighet, blant annet det med å være sta og vite hva hun vil for noe.

Hun er utrulig hjemmekjær, hun sover ikke andre plasser enn hjemme. Vi har hatt den første barnevakten til henne, men det var bare for en time, når jeg skulle til fysioterapeuten. Ellers har jeg ikke hjerte å ha barnevakt til henne, elsker det å være hjemme sammen med henne.

Mammadalt er hun også blitt. Roer seg bare ned hos meg. Så nå øver vi på at hun må roes ned hos pappa'en sin også. Så at han kan legge henne og gi henne flaske på kvelden. Jeg ammer henne enda, men hun får flaske på kvelden siden jeg ikke har nokk mat til henne.

Nå er det snart jul, å vi gleder oss kjempe masse til å feire jul med det nye familiemedlemmet vårres. Blir en kjempe koselig jul.

Så mine kjære lesere/snikere, hvordan har dere det?

9 kommentarer

Kristina

16.11.2010 kl.22:16

Har det bra jeg :)

- maren

16.11.2010 kl.22:16

Tehe :-)

Har det helt greit jeg, mye lekser og trening for dagene.

Wenche-Mamma til lille Ana <3

16.11.2010 kl.22:18

3mnd alt ja.. Tiden flyyyr....

Ana er snart 5mnd :S HJELPES.....

Ikke hatt barnevakt på Ana ennå vi.. Vil ikke sette hu vekk.. Vil bare ha hu her hjemme og dulle og kose med a <3

Ikke noe behov for og "låne" hu vekk.. Selv om svigermor hinter litt nå at hu vil ha a litt.. *fres* nei.. Ana er min :P hehe...
Så fint å lese=) Høres ut som dere har fått en fin jente, som vet hva hun vil! Det gjør tulla vår også! Som forøvrig ble 5mnd i går! oioi..hvor tiden går..før jul er hun allerede blitt et halvt år! er ikke til å tru:)

Akkurat nå ligger vi rett ut med forkjølelse, men ellers er alt bra med oss!

Ellen Thuseth

17.11.2010 kl.17:06

Godt med en oppdatering :)

Ja, de småtrollene våre vokser fort:)

Juliane :)

24.11.2010 kl.10:25

SV: seriøst?? den der lånekassa altså :P

www.fruvinter.blogg.no (Ida fra unge mødre)

02.12.2010 kl.11:13

Jeg startet litt tidlig med avlastning jeg:) syns ikke det er så ille. For å kunne være en god mamma som yter max burde man unne seg litt alene tid:) Men så er alle tilfeller så forskjellige. akkurat nå er Lille nea innlagt pgr av at hun har store smerter når hun spiser. Gråter når hun får flaske og spenner deg i en bue og kaster opp maten. Så for dem som ikke har så mye komplikasjoner rundt har kanskje litt mere overskudd? Mange glemmer å tenke på er at det er utrolig koslig at dem er veldig knyttet til moren sin. Men etterhvert kan det bli et veldig stort problem. Svigemor fortalte at hun med faren til nea, var det ingen som ville passe. Fordi han bare skulle være med mammaen sin. Og hylte til han fikk vilja si. Samme gjelder å la far få slippe til... Kjenner mange mødre som knapp lar far få kunne styre med sin egen unge. Sånt synes det ikke noe om:) men det er jo bare min mening. Men nå er jo lille eyla bare 3 mnd da:)

anita

06.12.2010 kl.23:40

ER vel en selfølge at pappan gir barne tillegsflaska om kvelden ....øve på det ? Må jo slippe faren litt til . Babyen er jo ikke helt avhengig av mamman sin . Godt for barna at andre kan passe de litt ....skal se den tiden du er glad for litt avlastning ....den kommer hver du sikker . :))
anita: Ja, man må øve på det . . For hun vil ikke ta flaska hos han , eller ville ikke det. Nå tar hun flaska som bare det hos han :)

Skriv en ny kommentar

hits