Da sitter jeg her .. Skal reise til Drammen i morgen.

.. skulle egentlig ha pakket tingene til Eyla klart. Men jeg drøyer det litt, vet jo hva jeg skal pakke til henne, så da går det fint. Vi reiser til Oslo/Drammen i morgen. Gleder oss, eller jeg gleder meg, Eyla vet ikke hva som skjer. Så det er jo veldig greit. Skal stå opp klokken 07.00 i morgen, så reiser vi til flyplassen klokka 09.00. Er så heldig at en venninne av meg skal kjøre oss dit. TAKK STINE ( vet du leser bloggen min ).

Blir spennende med fly da, har ikke hatt Eyla med på fly før. Så vi får håpe det går bra.

Skal være i Drammen, noe mer har jeg ikke planlagt egentlig. Håper på en tur til Oslo, men vet ikke hvordan det blir alene med Eyla. Så kanskje jeg sparer det til neste gang vi skal sørover. Er ikke så kjent i Drammen heller, men skal nokk finne fram om jeg bare går inn for det.

Men shoppe skal jeg uansett. Må tvinge tante/gudmor med på noen kjøpesenter. Kanskje Sandvika kjøpesenter. Og ned til Drammen. Om det er noen fra Oslo eller Drammen som leser bloggen min ROP UT!

8 kommentarer

Lene-Cecilie

12.01.2011 kl.23:08

Så bra at du får deg en liten "ferie"! God tur, håpe Eyla ikke reagere så stort på reisen :)
Lene:

Takk : )

Wenche-Mamma til lille Ana <3

13.01.2011 kl.09:33

Bor ca 1time fra Drammen.. Notodden :P

Kos deg masse i Drammen :)

Stine

13.01.2011 kl.11:23

Bare hyggelig du! :D Kos dåkker

ida

13.01.2011 kl.13:15

Tante e easy å få med på shopping!! Kos deg masse! Sku ønska e kun ha komment over og hælst på dokk!!!
Jeg bor jo i Sandvika da :) Og Sandvika Storsenter er veldig greit med barn :) Masse kafeer eller eventuelt ett eget "stort rom"/kafè hvor man kan gi de små mat :) Dessuten så er det vel bare ca 20 min med tog fra Drammen tror jeg :)
Wenche:

åhh, det er jo ikke langt unna da :)
ida:

KOM KOM KOM!

Skriv en ny kommentar

hits