I natten ..

Jeg er sliten og trøtt. Har hatt en lang dag. Kom hjem til Tromsø, har vært i Drammen en uke. Selv om Eyla er verdens snilleste jente så er det slitsomt å reise. Med eller uten unger. Har hatt en kjempe fin uke sørpå. Masse shopping og mye familie kos. De tok så godt vare på oss der nede. Eyla er blitt bortskjemt med masse gudmorkos. Og jentene var bare hærlige med henne. Lekte dagen lang.

Men det var godt å komme hjem igjen. Borte bra, men hjemme best. Er det ikke det de sier? For det om jeg kunne vært i Drammen enda en uke, men da hadde jeg nokk vært bankerott. Samboeren er på fyllafest med jobben, så vi er alene hjemme. Lillegull ligger i sin egen seng, MERK i sin EGEN seng å sover. Tenkte at nå passet det fint å la henne sove der siden jeg ikke ammer lengere, så kan jeg bare gi henne flaske i sin egen seng, så sovner hun etterpå. Det kunne jeg ikke gjøre når hun ammet, da våknet hun bare når jeg la henne over i egen seng.

Blir nokk litt ensomt uten Eyla i min seng, men hun har begynt å knø seg til alle kanter i senga, så snart er hun vell på gulvet om hun skal fortsette å sove i min seng.

 

Nå er det den 2,20 store senga som venter på meg. Skal sove alene. Natta alle sammen. Litt koselig med en liten oppdatering fra meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits