Har så lyst å ..

... blogge. Men får ikke skrevet ned noen vettige ord. Kunne ha skrevet ned en hel masse egentlig, men det vil ikke passe seg. Er en god del "venner" jeg kunne skrevet om, som jeg er skuffet over. Men jeg lar være. Rett og slett for at jeg tror de vennene vet hvem de er og burde tenke seg om 2 ganger.

Man prøver å ta kontakt, og det nytter ikke. Når man får et barn så mister man rett og slett venner. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg vil ha en forklaring på det. Jeg er fortsatt den samme gamle Camilla, men med tittelen mamma. Jeg kan enda være med ut på byen, bare ikke hver helg. Jeg kan være med på cafe både med og uten unge.

Det er så mange av de gamle vennene jeg savner men som jeg nå innser at det egentlig ikke er noe å samle på. Jeg skal holde meg til de få gode vennene mine som forstår meg. Det er bedre med 1 god venn enn mange hundre venner som egentlig ikke bryr seg når man tenker seg om.

Sånn er livet. Jeg vil ikke være uten Eyla uansett. Hun er det som har fått meg opp i livet, kan ikke nå tenke meg et liv uten henne. Å få et barn gir mange flotte og gode øyeblikk, alt med henne gjør meg glad, uansett om jeg blir litt sliten til tider. Hun får meg til å smile, den hærlige latteren. Savner henne om hun ligger å sover, helt utrulig, men sant.

Se der ja, jeg fikk skrevet ned noen ord likevell. Ikke dårlig bare det. For det om det kanskje bare ble rot. Men orker ikke bry meg, mine ord, og mitt rot.

16 kommentarer

Iselin

03.02.2011 kl.09:50

Eg forstår akkurat ka du meina. Sånn var det for meg da eg gikk gravid og i starten etter at Elias blei født, og det er mange eg ikkje har noke særlig kontakt med no. Sånn som eks-bestevenninna mi, ho droppa meg da eg blei gravid og ikkje kunne / ville feste. Ho har eg ikkje kontakt med no, fordi ho var ingen ekte venn. Men da Elias blei 4 mnd begynte eg å gå ut litt og det virka faktisk som at mange av (dei ekte) vennane mine blei litt overraska, eller glade for å sjå at eg var ute å hadde det kjekt sjølv om eg er mamma. No blir eg med på det meste, sålenge det ikkje er fòr ofte. Og eg er heilt enig med deg, man blir ikkje forandra som person sjølv om man er mamma - man er like moro å vere med som før og man vil ut å ha det kjekt fortsatt ;) Vi er mødre, ikkje invalide :-p
Føler det litt på samme måte med noen venner..er vanskelig! Hun fortalte meg da jeg ble gravid aat hun ikke visste hvordan hun skulle forholde seg til meg nå!..da ble jeg sint ass, jeg er jo akkurat den samme personen!! i ettertid har hun unnskyldt seg flere ganger men jeg hører aldri noe fra henne uansett lenger...men gidder ikke si noe for vi er i samme vennekrets så jeg vil ikke gjøre ting kleint..men egentlig har jeg mest lyst til å be henne dra dit pepprn gror:S!

idamor91

03.02.2011 kl.22:01

Liker at du blogger! og legger ut bilda av Eylamor! Føl at e får ta litt del i livet dokkers sjøl om e e på andre sia av landet.

E dokker som gjør at e e mest usikker på om e skal bli på karmøy et år til :) Har så løst å vær nært dokker på samme tid som e har skikkelig løst å vær et ekstra år på Karmøy og kom t Tromsø i 2012 :)

Ubestemt

10.02.2011 kl.16:13

Ikke at eg e gravid, eller har vært, men eg kjenn til samme problem. Når eg fløtta nordfra og ikke drakk der lengre, så hørte eg plutselig ikke fra en god del såkalte venna som eg i ettertid skjønne bare va d eg vil kalle "drikkevenna" som faktisk ikke e nokka å samle på i det lange løp. Trist at det skjer, men egentlig litt bra for da væit man kor man står med folk!

.....

14.02.2011 kl.09:51

Visst du går på facebook og søke opp A voi så kommer du til ei som selg sånne longsa :D 30 kr stk og dem e kjempe fin :)
Camilla: Det har jeg. Skal bare bake di siste brettene så kan jeg legge den ut :)
Lisa Eide Simonsen:

Flott :) Skal ha babytreff her hjemme så hadde vært flott å ha noe å servere .
Ane:

Takk for tips :) Hun hadde bare store størrelser igjen ://

.....

14.02.2011 kl.13:54

Men e jo fint å ha nåkka ho kan vekse i da :D
Ane:

Ja, det e jo sant da :))

Veronika

15.02.2011 kl.01:58

Du er nok også en av de uheldige som har opplevd å finne ut at de du kalte venner, ikke er noe å samle på allikevel. Bare si direkte hva du mener om dem på bloggen. Kanskje de da har litt ydmykhet og ser hvordan de har behandlet deg!
Veronika:

Man får så mye hets om man skriver akkurat det man mener. Så orker ikke det. Har gitt opp d meste av venner.

Jeanett

16.02.2011 kl.14:57

Du har mæ <3
Jeanett:

Bestandig <3

jeanette

19.02.2011 kl.15:53

Du e ei skitkjerring. Koffør sir du at du ska slætte "vænna" på facebook, også har du hundrevis fortsatt? Mens vegard-vænna slætte du. Du e så sjalu..
jeanette:

Takk for den du. Slette masse venna på facebook, men du har jo tydeligvis kontroll over kem eg slette og ikke slette. Eg slette dem eg aldri har kontakt med. Vegard venna? Ka e det for nokka? E alldeles ikke sjalu..

Skriv en ny kommentar

hits