Da sitter jeg her ..

.. å prøver å blogge litt. Ser jo enda at jeg har noen som er innom å leser her, vertfall titter litt. Så har jeg visst noen "hatere" som legger igjen kommentarer bare for at jeg skal tro jeg er dårlig og et sjalu menneske. Tydeligvis noen som har mer "kontroll" over livet mitt enn jeg har. Den personen har visst kontroll over hvem jeg sletter og ikke sletter som venn inne på facebook. De jeg sletter er fordi jeg aldri har kontakt med de, og for at de ikke tar kontakt med meg. Så hvorfor ha slike venner på facebook?

Her hjemme går det som smurt egentlig, Eyla er fylt 6 måneder, store jenta min, hun veier 6615 og 65 cm, akkurat passelig perfekt. Hun er den som lyser opp dagen min. Eneste hun gjør dagen lang er å være blid, rampete og helt vill. Hun roper og skvaldrer me seg selv. Viser at hun er glad når hun ser oss. Snur seg begge veier. Hun har ikke fått noen tenner og er enda veldig glad i melk, så vidt hun vil spise noe annet. Flinke flinke jenta min.

Tiden siden 07. august har gått SÅ fort, altfor fort. Bare 6-7 måneder til jeg begynner å jobbe. Å jeg gruer meg kjempe mye. Har alldeles ikke lyst å sette Eyla i barnehage, for det om jeg vet hun har det kjempe fint der og det er godt for alle barn å gå i barnehage.

gleder jeg meg bare til det blir vår og sommer. Varme og sol. Solen har begynt å titte fram her i Tromsø. Men er fortsatt kaldt og masse snø. KOM SOMMER OG SOL.

Det var en liten oppdatering fra meg. Har vært på fotografering med Eyla, tenkte jeg skulle legge ut et bilde fra da.14 kommentarer

.....

20.02.2011 kl.20:25

Aw, så skjønn hun er! :)

Veronika

20.02.2011 kl.21:39

Det var et nydelig bilde!

Hehe, Noah er bare litt over fire mnd, og han er vel rundt 8 kg;) En ordentlig kraftplugg med dobbelhake.

Ikke bry deg om "hatere". Jeg skjønner ikke vitsen med at noen gidder å gjemme seg bak en pc-skjerm og slenge drit. De hadde ikke akkurat turt å si det til deg face to face.

Selv skriver jeg en del innlegg med sarkasme og ironi. Jeg får en del pes, og noen prøver å bite av meg hodet og å være enormt frekke i kommentarfeltet. Gir det dem noe tilbake egentlig? Du vet at du kan blokkere ip-adresser? Det har jeg begynt med. Får jeg mer dritt nå, som går på frekke kommentarer om utseende, personlige egenskaper (som leserne ikke vet noe om egentlig) osv, så blokkerer jeg. Jeg har ikke behov for å lese slike kommentarer :)

Selv om jeg ikke tar meg nær av det, så blir jeg på en måte lei meg når noen med vilje sprer slikt dritt. Jeg kjenner jeg får angst og litt panikk nesten.
Førr et herlig bilde av ho!:)

Like å lese bloggen din æ:) og skiiiit i de som skriv sånne hatkommentara. eller ta det som et komplemang at dem vie tia si tel det, og ikkje nokka anna vettigare :p dem e heilt sikkert anonym også?

» Lene-Cecilie

21.02.2011 kl.01:37

Fint å høre at alt går bra, og fint å lese fra deg igjen :) Kor du skal begynne å jobbe?

Nydelig bilde av lille Eyla!
» Lene:

Skal begynne som lærling på Skjelnan Barnehage med det første :) Om eg ikke trives som lærling må eg vell finne meg anna jobb.
Karoline:

Joda, dem e anonym på en måte, vet ikke kordan eg ska forklare det, dem har navn, men ikke et navn så eg kan kjenne dem igjen. Den siste som skreiv va "Jeanette", har noen Jeanette på min facebook, men ingen av dem ville ha skrevet nokka sånn :) Å ikke har eg sletta nokka Jeanette heller, sååå trur bare d e dekknavn.
Veronika:

Men gutta bruke å være større enn jente da, eg syns d e fint med bollekinn og dobbelthake, for det om Eyla ikke har d.

Nei, dem hadde nokk ikke tort å si det til meg face to face, orke ikke bry meg så mye heller. Måtte bare påpeke det på bloggen min at d e fortsatt noen som styre sånn og ikke e voksen nokk til å si d til meg.

Orker ikke begynne blokke Ip-adresser enda :p For SÅ ille er ikke kommentarene.

Kisselinn

21.02.2011 kl.21:26

Helt enig med deg ang sletting av venner man ikke har kontakt med og slikt... Nydelige bilder dere har tatt av snuppa :)

» Lene-Cecilie

21.02.2011 kl.21:28

Oh, så koselig da! :)
kisselinn:

Tusen takk : ) Bra noen er enig!
Hehe. Ja enten så e man anonym eller så legg man et kallenavn. Huske tidligar i høst da æ fikk masse sånn dritkommentara og trusla så va det mange gang dem misbrukte mitt eiga navn og ordna sånn tullenavn. og bynte å ringe til jobbtelefon. haha.

nei.. du får se på det sånn at dem e sjalu og fascinert over dæ :p
Karoline:

Hehe, kanskje det kanskje :)

Skriv en ny kommentar

hits