Jeg er så stolt. .

Lille Eyla min ( som ikke er så liten lengere ) er begynt å åle seg framover. Er så stolt , fordi vi går til fysioterapaut med henne pga armene som hun ikke vil legge under seg og støtte seg opp. Pluss at hun har ristninger i kroppen. Så vi er henvist til sykehuset til fysio og barnelege der. Blir spennende å se hva dem sier. Men er kjempe glad for den gode oppfølgninga vi har fått av en fantastisk barne fysioterapaut. Vi får også masse skryt over at vi er så flink å stimulere de tingene som vi skal øve på. Så nå åler Eyla seg framover og rundt i ring. Så snart går vell PS3 i gulvet her. Da blir pappa'en ikke særlig glad. Snart blir det sikring på stikkkontaktene og på bordkantene. Har en følelse på at dette kommer til å gå fort. Det med at hun har begynt å åle seg har tadd bare noen dager.

 
6 kommentarer

Så flink hu er!=) Godt at dere får got oppfølging også..det er viktig!

Marte

25.03.2011 kl.09:23

Morsomt at de begynner å åle seg, ja! William begynte med krypingen før han begynte å åle seg. Han krøyp i et par dager ordentlig oppe på alle fire, helt til han fant ut at det var lettere å åle seg, hehe! Nå er han bare oppe på alle fire litt i ny og ne, før han legger seg ned på magen og drar jeg fremover med armene i stedenfor :)
Marte:

E så hærlig når dem begynne sånn :) Håpe at d enda en stund til ho begynne me kryping :)
Therese:

Ja, e kjempe glad for det :)

familiebaby

28.03.2011 kl.12:36

Når de først begynner med en ting, tar det nok ikke så lang tid før alt annet kommer etter, nei. Store blir de! Huff, hadde bare tiden kunne stått litt stille! Ha en fin dag!
familiebaby:

Jeg vil at tiden skal stå stille en stund nå ..

Skriv en ny kommentar

hits