Hvor ble tiden av?

Det er helg. Men jeg skal ikke noe spesielt i helgen. Hadde planer, men når man er pengelens så er det ikke noe å gjøre med det. Så skal kose meg hjemme med snupa min, og det er bestandig bedre enn alt annet her i verden. Tenk i går var snuppa min 8 måneder, 8 måneder siden hun kom til verden. Det går så fort, det er ikke lenge igjen til hun er konfirmant tenker jeg meg. Flink er hun også, hun åler seg framover til det hun vil ha tak i. Hun sier "BØ" for å skremme meg. Så er hun så smått begynt å klatre. Hun gjør alt hun ikke får lov til å gjøre. 

Hun driver virkelig på med risikosport. Stuper fra senga og ned på gulvet. Setter seg fast under benken på badet. Og diverse andre ting jeg ikke er så veldig glad i. Har virkelig hjertet i halsen av og til. Og tror ikke ting blir noe bedre heller, alt skal vell utforskes. Skal innom Barnas Hus en dag å kjøpe sikring til stikkkontakthullene. De små fingrene skal ikke inn der.

 

Her i Tromsø er det hærlig vær nå, VÅR. Men tar ikke gledene på forskudd. Her bruker det å snø når vi er i juni, så hvorfor skal ikke det skje nå? Men akkurat nå nyter jeg bare godværet. Har tatt fredagsvasken, snuppa sover. Så få vi se hva resten av dagen bringer frem. 

 

 Her har snuppa fått "egen" pc.

Hva skal dere i helgen?
Har dere vår?

9 kommentarer

Hehe, føler med deg. Risikosport her i huset også. Lucas har begynt å reise seg etter tv'en hele tiden, ser for meg skrekkscenarioet der tv'en ramler over han eller noe.. grøss.

grattis me 8 mnd da!
Marielle:

Ja, her reise ho seg etter tv bordet, river ned dvd'er og ps3 :p

Marianne

08.04.2011 kl.16:23

Så stor hun har blitt, herregud! Syns ikke det var lenge du sa at du var gravid jeg..

Ostekaka du lagde så forresten supergod ut, og den parfymen du kan vinne ble jeg veldig nysgjerrig på.

Deilig å kose seg hjemme i helgen, men enda bedre når det er av andre grunner enn at man ikke råd til den egentlige planen.
Marianne:

Nei, tiden går fort den.

Ostekaka var KJEMPE god. Spiste den opp på 2 dager :o

Iselin - mommy, fashion.

08.04.2011 kl.20:00

Nydelig jente du har :)

Tiden går alt for fort synes jeg! Tenk at Madelen blir 3 år i år, det er jo sykt. Hun var jo nett en liten baby!
Iselin:

Tusen takk :))))

R1ate

09.04.2011 kl.14:21

kor flink ho e blidd :) Føle det samme ang tia,gutten e 7 mnd, han e overalt,han klatre å går me leke. man må virkelig følge me på småtassan :)
R1ate:

Ja, no e virkelig tida for å følge me dem :)

janne

27.04.2011 kl.00:31

men du må da få en seng som hun ikke detter ut av ! :)) Finnes jo sprinkler senger med høye kanter og som man senker bunnen på !

Skriv en ny kommentar

hits