Jeg kunne tenkt meg å begynne å blogge igjen.

Ja, jeg kunne tenkt meg å begynne å blogge igjen. Leser så mange blogger, så føler det blir litt feil at jeg ikke oppdaterer herfra. 

MEN, jeg vil ha nytt design? Noen som kan hjelpe meg med det kanskje?

Eyla er blitt 11 måneder nå, bare 1 måned igjen til den store 1 års dagen. Jeg gruer meg, dette året har gått kjempe fort, å 22. august begynner hun i barnehagen. Hun er ikke lengere den lille babyen min, men store babyen min på 8 kg og 70 cm. Hun kan krype, gå rundt bordet, hun sier mamma og pappa. Hun har en kjempe sterk personlighet, sta og et grusomt temperamant. Men i det hele å store så er hun verdens blideste jente. Rampete er hun også. Om vi sier nei til henne så hylflirer hun bare til oss, venter til vi har snudd oss så fortsetter hun med det gale hun gjorde. Hun sover nesten hele natten, er bare oppe en gang i 23 tida å får litt melk. Nei, hun har ikke sluttet med nattmat enda, rett og slett fordi hun er sulten. Hun er en turbounge, å har ikke tid å spise på dagen. To små tenner har lurt seg opp nede i munnen, å jeg håper de andre tennene kommer GANSKE så fort. 

 

10 kommentarer

Veit du ka, æ DRØMTE faktisk no om at du va begynt å blogge kjempemasse no. Artig! :p
Karoline: Hihi. Kanskje du e litt sanndrømt da? Eg skal prøve meg på blogginga igjen. Men sku ha fiksa meg nytt design. Det eg har e gammelt.

Åslaug

11.07.2011 kl.14:58

Jaa, jaa, du må blogge mere :D

Linni

11.07.2011 kl.15:02

herlighet så søt jente :D
Åslaug: Vi får se ka eg får tid til , skal jo begynne å jobbe snart :p
Linni: tusen takk :)

Ann Kristin

11.07.2011 kl.19:01

velkommen tilbake ;)

http://tropicalmango.blogg.no/: hun her er kjempe flink på design. Hun har laget mitt. Hun skal ha 75 kr for det. Det er billig med tanke på hvor mye jobb det er å lage et design. Hun lager det akkurat sånn du vil ha det. Og du betaler ingenting føre du er helt fornøyd!
Ann Kristin: Takk skal du ha :)

Skal høre med henne om hun kan lage meg design, for jeg er ikke noe flink på det.

Stine

12.07.2011 kl.11:22

Hehehe, i gårkveld da æ oppdaterte mæ på bloggan etter ferien, så tenkte æ faktisk at det va lenge sia du hadde blogga, og det hadde vært fint om du begynte igjen! :D
Stine: Å der fikk du ønsket ditt ja ;) hihi

Skriv en ny kommentar

hits