Får altså kjeft uansett hva jeg gjør ..

... ja, det er sant. Om jeg handler klær så får jeg kjeft, eller samboeren kjefter litt. Greit nokk det, av og til er klær unødvendig. Til tider kan det bli handlet litt for mye klær både til meg og snuppa. Men i dag var jeg på kjøpesenteret uten å kjøpe noe klær, sminke eller sko. Jeg handlet BARE på Rema 1000. Handlet for 1200, bare mat og nødvendige ting til hjemmet. Nei, da får jeg visst kjeft for det også, FORDI jeg glemte å kjøpe cola. Når skal disse guttene bli fornøyde? Sikkert aldri. Har jo handlet mat for flere dager, for flere uker også om jeg bare er flink å mikse til det jeg har. 

 

Ellers har vi vært en tur på kjøpesenter med mamma i dag, lille prinsessa blir jo så bortskjemt, hun fikk en dukke, Hinkel Pinkel og ullundertøy til barnehagen. Hun kommer vell til å bli sånn å peke på alt hun vil ha når hun blir større, så bruker hun bare de blå nydelige øynene å ser på deg, så får hun det vell som hun vil ;) hihi. Søta mi.

 Disse nydelige øynene <3

6 kommentarer

Ane - mamma til Tomine

12.07.2011 kl.22:20

Godt og høre det ikke bare er jeg som får kjeft av å kjøpe klær og sko. Hoho ;-)

Bella

12.07.2011 kl.22:36

sv: har egentlig ikke noe oppskrift :) Mekker deigen på slump... men bruker karbonadedeig.. og toro pizza fyll..pluss litt ekstra krydder, spes. oregano :) .. Også har jeg hvitløkspulver i deigen.sånn dipp pose :)..og ost så klart ;)
Bella: Var det tacobollene ? :) Er sikkert dum som spør, men mekker deigen på slump? :p

Bella

13.07.2011 kl.14:29

sv: nei det var calzone jeg skreiv om... :P .. Men tacobollene hadde jeg samme deigen.. bare karbonadedeig med taco pulver i... å smurte salsa på før jeg heiv kjøtt og ost på ;) hehe.. på slump.. altså litt vann, litt mel, gjær, salt, olje.. også bare justere sånn litt etter litt.. har ikke noe mål :P
Bella: Da har eg lært meg et nytt ord da; slump ;)

Men regne med man kan lage det her av vanlig pizzadeig å :p

silje-marlen

29.08.2011 kl.19:59

ja det e helt utruli, mainnfolkan blir sjeldnt eller ALDRI fornøyd når kjerringen handle:P

Skriv en ny kommentar

hits