Sitter bare å drømmer meg bort ..

... i ting jeg "skal" kjøpe til Eyla. Det er vertfall i drømmene mine. Samboer sier hun kommer til å bli bortskjemt. Hihi. Vet akkurat hvordan jeg skal ordne soverommet hennes. Jeg driver å maler bord og stoler til henne i rosa. Snart kommer det lekekjøkken til henne i hus, en kjempe snill venninne skal kjøpe det på Ikea for meg. Det blir 1 års gaven hennes. Vet hun er litt liten for det enda, men er så sjeldent man får vært på Ikea når man bor i Tromsø så må bare benytte meg av sjansen.

Det jeg sitter å skal bestille nå er en slik ( bare i prinsesse mønster ). Det blir en fin matboks å ha i barnehagen tenker jeg.

 Sitter du ofte å drømmer deg bort på nettet?

6 kommentarer

Hilde, mamma til Jamie Leander

13.07.2011 kl.12:12

Huff, hadde det bare vært drømming.. Jeg bestiller nok litt for mye på nett :p
Hilde, mamma til Jamie Leander:

Hihi :) har du noen bra internettsider man kan bestille ting fra ? :)

Hilde, mamma til Jamie Leander

13.07.2011 kl.12:27

http://www.sprell.no/

http://www.lilleprinsen.no

har kjempe masse fint begge stedene :))

Marte

13.07.2011 kl.13:02

Jeg både drømmer og handler altfor mye på nett. Det som først bare er drømme-surfing på forskjellige sider med barneting til William blir fort omgjort til at det blir handling istedenfor bare å se. De har veldig mye fint på sånne "vintage" nettsider som f. eks frurosaslandhandel.no eller http://www.velkommen.org, disse sidene har masse fint! Bare et lite tips hvis du ville ha flere sider å "drømme" på :)
Marte: Skikkelig mye fint i de butikkene, men fine priser også , så det blir nokk bare i drømmeland :)

Stine!

20.07.2011 kl.23:21

Sånn boks har ungene mine å, bare i andre mønstre og farger :) ugli eller hva det heter. Utrolig praktisk og ungene synes dem er veldig fengende ;)

Skriv en ny kommentar

hits