Jeg synes ikke det er gøy ..

... men Eyla synes vell det er kjempe gøy å være våken 3-4 timer på natten og bare tulle. Ikke skriker hun, eller noe. Bare raser og tuller i mange timer. Prøver jeg å legge henne ned så er det ramaskrik og det tar 3 sekunder så er hun i krabbestilling og raser tulling i senga. Klatrer på meg og styrer. Så JA jeg er kjempe trøtt. Dette har skjedd de 2-3 siste nettene, å jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det værste er at hun våkner til samme tid på morgenen, er dødens trøtt men vil ikke sove videre. Så kan med handa på hjertet si at her er det en sur mamma og sur baby hele dagen pga trøtthet. 

Kan hun ikke bare være som når hun var baby å sove hvor som helst og når som helst .. Hihi.

 

 Noen andre som har slike barn som har tips hva jeg kan gjøre?

13 kommentarer

Ida

18.07.2011 kl.09:56

Åh,det der er tungt! Har ei lita her også! Våknet kl 4 inatt,hylet,skreik og fliret (godlyder da altså) og spennet med armer og bein..skikkelig urolig-og slik holdt hun på lenge! Hun våkner bare plutselig og er lys våken og skal leike å tulle! Vet ikke helt hva man skal gjøre med det...om det bare er en liten fase de er i,men man blir jo så sliten og lite utkvilt:/

katrinenilsen

18.07.2011 kl.10:28

skjønner.... får håpe det bare er en periode hun er i å at den SNART går over :p hoho, ikke nå gøy å gå over lengre tid uten særlig mesøvn. det tærer på mot å mæl.

ha en fin dag snuppz :)
Ida:

Ja, har funnet ut i stad det kanskje kan være tenner. For det har vært to bæsjebleier på mårran. Og det er uvanlig til henne å være.

Ida

18.07.2011 kl.10:38

Ja,det kan jo hende!=) Her er det vertfall tenner på gang- mye sikling,kløing og ja...bleier!:p Hadde ikke tenkt over at det kan være det pga tenner,men man vet jo aldri heller!;)
Ida:

Mange sier jo at tenner plager de om natten også. Håper bare det er en fase.

katrinenilsen

18.07.2011 kl.11:29

har hørt d samme! prøvd med dentinox? ikke greit når de små skal plages :s tenk så ,mye de skal igjennom bare på 1 år! utrolig fasinerende egentlig.

å ja linken neste om espen er hjemme i rett tid :)
katrinenilsen: Prøvd det meste, ho kneppe munnen igjen ho :p

katrinenilsen

18.07.2011 kl.20:29

uff da:s da va d kansje ikke så mye hjelp nei :p men d e kansje bedre me tulling å rasing enn skriking?:p Lucas holdt å show i 5 tida hylte å flirte å peiva me hendern :p

.....

18.07.2011 kl.21:15

Sliter av og til med det samme problemet. Tomine våkner noen ganger og vil helst herje, men da setter jeg foten ned. Hehe. Overser henne helt og til slutt sovner hun. Kan godt ligge sånn en stund, men jeg orker ikke bry meg. Hun ligger og river meg i håret, slår meg, kliper meg, sleiker på meg, spytter, susser ja alt, men ingen respons fra meg. :-P Og det ser ut som om at det funker. For får hun oppmerksomhet så fortsetter hun bare. Oppmerksomheten virker som bensin på bål :-P så prøv å bare la henne ligge. Ikke se, snakk eller rør henne :-)
Ane: Høres ut som Eyla her også. Men å overse henne gjør det bare værre for å si det sånn.

Marita

19.07.2011 kl.02:47

Føle veldig med dæ! Sakarias nekte å sove før nesten tolv på kvelden og e oppe kjempe tidlig. Du kan jo se korsen resultatet blir med mæ siden æ vil nyte stillheta. Nemlig at æ e oppe kjempe lenge. Savne veldig babytida. Og den her rullinga i senga e virkelig... åååh... han kryp ikke oppå mæ, men legg sæ over mæ eller skalle mæ i hodet. Kommer til å være helt knust i morratidlig når det e frokost-tid igjen :(
Marita:

Baaah. Eg e knust. Å håpe at tidsfordrivet vårres i dag blir å sooooooove ..

Marita

19.07.2011 kl.16:28

Skjønne det... håpe æ også, for din del... :/

Skriv en ny kommentar

hits