Tar det ikke så tungt ..

... at jeg har glemt å blogge på noen dager. Men dagene her hjemme er fulle av sprell og lek med Eyla dagen lang. Må jo bare nyte den siste tiden jeg har hjemme med henne før hun begynner i barnehagen. Det er bare en måned igjen faktisk. Jeg både gruer og gleder meg. Litt glad for at jeg skal jobbe i samme barnehage hun skal gå i, men ikke i samme avdeling.

Været her i Tromsø er skiftende altså. Regn, sol, regn, sol, overskyet, sol, regn. Men god temperatur. Har jo lyst det skal være sol hele tiden, så man kan være ute. I går kveld var jeg på besøk hos en venninne, kjempe koselig å komme seg litt ut. Dagen i dag har også gått til besøk. 

Snart er det helg. Gleder meg. Tror vi skal ta oss en tur på lekeland med Eyla. Hun elsker å være der, å det er gratis for oss alle å være der.

Men nå er det senga. Er kjempe trøtt, Å regner med snuppa våkner tidlig i morgen. Hadde alle dager bare vært som i morges, da hun sov helt til halv 11 :o

Én kommentar

katrinenilsen

21.07.2011 kl.09:36

fint å dra på besøk eller få besøk:)dåkker må bare nyte den siste tiden før barnehage og jobb <3 tenk kor fort tia går! lekeland e populært ja d trur æ på :)

Skriv en ny kommentar

hits