Gratulerer med dagen prinsessa mi.

I dag er dagen da Eyla fyller 1 år. Tenk! 1 år. Det er 1 år siden jeg lå på sykehuset å var verdens stolteste mamma til til den nydelige jenta mi. Husker det som det var i går. Det var solskinn ute, eller midnattsol da. 05.27 kom verdens vakreste jente til verden med sine mål 3212 og 48 cm. Jeg var SÅ stolt. Lille krabaten min som kunne ligge timesvis å sove på meg er når blitt til den jenta som aldri mer vil sove, hun vil bare leke å ha det gøy. 

Jeg har lært så mye på dette året. Lært hvordan det er å være mamma. Har forandret meg kjempe mye. Alt som betyr noe her i verden nå er Eyla. Det er mange tunge stunder, der man blir kjempe sliten,men Eyla har bestandig et smil rundt munnen og glimt i øyet som får meg i godt humør igjen. Å bli mamma er noe av det største som finnes. 

Fra å være den lille bylten i armene mine er hun når blitt en stor jente som kan krype og si noen få ord. Snart skal hun begynne i barnehage. Da er hun vertfall stor jente. Ingenting annet i verden måler seg med å være mamma til Eyla. Hun kan lyse opp en mørk og trist gråværsdag. 

I dag skal 1 års dagen feires med kaker, brus og godis sammen med en god del familiemedlemmer. I morgen så blir det feiring med babyer og mødrene deres. To dager med feiring. 

GRATULERE MED DAGEN JENTA MIN, MAMMA ELSKER DEG OVER ALT PÅ HELE JORDEN <3

 

 10 kommentarer

Marita Larsen

07.08.2011 kl.08:28

Gratulere så mye med dagen! :D
Marita Larsen: Tusen takk :)

Mamma Hill

07.08.2011 kl.09:38

Gratulerer så mye med 1 åring i hus, og til 1 åringen ^^.

Fin dag i dag :P
Mamma Hill 91: Tusen takk :)
gratulere med 1 års dagen til prinsessa di <3 håper dere har hatt en fin dag <3
kristina:

Det har vært en suuuper dag :) Skal skrive innlegg i løpet av uka når vi er ferdig med feiring i morra :)
svar: Neimen så trivelig da.
Suppe er kjempeflott budsjettmat ja, håper maten smaker ^^
Gratulerer på etterskudd med dagen til veslejenta di. Jeg har en venninne hjemme i Tromsø som har en gutt som nettopp fylte ett år han også :)
Anita: Tusen takk :) Kan jo være jeg vet hvem det er da, siden jeg bor i Tromsø, å kjenner mange med barn på Eyla sin alder.
Besøk www.hime.blogg.no, kanskje du vet hvem hun er. Skader ikke å sjekke :P
Anita:

Klart eg kjenne Jeanett :) Hun hadde egentlig termin den 7. august og jeg den 3.august. Mens hennes Varg ble født 3.august (min termin) og Eyla på 7. aug (på Jeanett sin termin).

Skriv en ny kommentar

hits