1 åringen min! [bilde]

Tenk at den lille jenta min er fylt 1 år. Plutselig er hun blitt stor jente. Hun gikk sitt første skritt dagen etter bursdagen sin. Hun har plutselig sluttet med å spise om natta. Alt dette skjedde rett etter 1 års dagen sin. Nå har vi en uke igjen av permisjon. Den uken skal vi kose oss kjempe mye sammen, plutselig begynner barnehagen. Uff, tiden går så fort den. Men både hun og jeg gleder oss til å begynne på jobb og barnehage, jeg skal jo trossalt ikke være så langt unna henne , bare sånn der over gangen. Hehe. 5 kommentarer

ungmor90

12.08.2011 kl.10:02

Så fin :)
ungmor90:

Takk :)

Sara Emilie Ekelund

12.08.2011 kl.10:38

Ja de vokser veldig fort. Min lille er også snart ett år, syntes ikke at det var så lenge siden at han kom til verden. Kose dere den siste tiden. :)). Vakker hun er da! Ha en fin helg! :)

Marita

07.02.2012 kl.22:34

Så koselig! Ååh, håpe du blogge snart igjen du også! Det e virkelig lenge siden no! korsen går det med lillingen, og du sjøl? jobbe du enda?
Marita:

Eg starta en ny blogg i dag faktisk, camillasaksen.blogspot.com ..

Her går det bare bra med store og små :) Trives! Har akkurat flytta i ny leilighet i Kroken. Å det e bra :) Litt nærmere alt. Eg har akkurat slutta som lærling forrige uka, klarte bare ikke trives. Så skal begynne som vikar i mange barnehaga no til uka.

Enn der da? Alt bra med dokker? :)

Skriv en ny kommentar

hits