Vi har vært med på tv.

Stemmer det. God Morgen Norge kontaktet meg, de ville ha oss med på tv, saken var den at min kjære samboer valgte å ikke være med på fødsel nr 2. Vi var veldig åpne om denne saken, fordi vi mener det er greit å si at man ikke har lyst til å være med fødsel. En mann skal ikke trenge å bli tvingt til noe han ikke har noe særlig lyst til. Jeg synes det er helt greit. Man må få lov å si det man mener, og at man respekterer det. 

Så da reiste vi nedover til Oslo, var veldig hyggelig å være med, masse nerver før vi kom oss på skjermen. Men alt i alt så gikk det veldig bra, snille barn hadde vi også med oss. Har fått mye negative kommentarer, men mest positive. Og jeg bryr meg rett og slett ikke om de negative kommentarene, om de ikke tør å komme ansikt til ansikt å si dem til meg så bryr jeg meg ikke, man kan sitte bak en skjerm å skrive mye rart.

 

 

 HER kan dere se TV innslaget om oss.

 

 

  

 

5 kommentarer

Tone Irén

15.07.2015 kl.22:08

Artig! Flott å stå frem slik.

mammakambe

15.07.2015 kl.22:12

Så kjekt dere er så åpne om det! Jeg må si jeg har stor respekt til både din mann som er såpass ærlig og til deg som respekterer det. Så kjekt at dere ble med på tv. Ha en super kveld

Jeg er også mammablogger. Håper du vil lese bloggen min

Camilla - mamma til E&E <3

15.07.2015 kl.22:12

Tone Irén: Tusen takk! :)

Camilla - mamma til E&E <3

15.07.2015 kl.22:14

mammakambe:
Tusen takk skal du ha :)
Så morsomt.:)

Skriv en ny kommentar

hits